Alleen door de handen in elkaar te slaan kunnen de lokale besturen, burgers, verenigen en bedrijven het klimaat verbeteren. Elk lokaal bestuur heeft unieke uitdagingen, opportuniteiten en landschapen. Hierdoor is het onmogelijk om de resultaten van de LEKP-doelstellingen per lokaal bestuur te vergelijken. Het LEKP wilt zijn doelstellingen in 2030 op Vlaams niveau bereiken.

Deze pagina geeft de resultaten van de LEKP-doelstellingen weer van al de deelnemende lokale besturen in het Vlaams Gewest. Het overzicht hieronder toont hoever we allemaal samen staan in het bereiken van de LEKP-doelstellingen en het verbeteren van het klimaat.

Het overzicht verdeelt de resultaten in 5 delen: de 4 werven en de algemene doelstellingen van het LEKP. Een volledig overzicht van de LEKP-doelstellingen kan je op informatie doelstellingen terugvinden.

Nieuwsgierig naar

Nieuwsgierig naar de resultaten van jouw lokaal bestuur? Bekijk ze op overzicht gemeente.

Liever meer weten over de specifieke resultaten van de LEKP-doelstellingen van jouw lokaal bestuur? Lees dan meer op de gemeente(s) per doelstellingen.

Heb je de resultaten van de 17 doelstellingen van jouw gemeente liever in een compleet en diepgaand overzicht? Download dan 'Jouw LEKP-rapport'.