Let op! De cijfers afkomstig uit het Groenblauwpeil:
   • nemen private invoer momenteel nog niet mee in deze rapportering
   • kunnen een schijnbare regressie vertonen door een datacorrectie van foutieve invoer in 2022

Op deze pagina kan je de evolutie van alle LEKP-doelstellingen bekijken per gemeente of stad. Wil je een intergemeentelijke samenwerking bekijken? Duid dan tot 3 gemeentes of steden aan om de resultaten van hun LEKP-doelstellingen samen te tellen.

In de tijdslijnen hieronder zie je de behaalde resultaten van de aangeduide gemeentes of steden vanaf 2020 tot op het huidig verkregen jaar. Wil je meer weten over de verzameling van de data, de authentieke bron en de definitie van een specifieke LEKP-doelstelling, klik dan op de link "Meer info..." in de tijdslijn.

Heb je de resultaten van de 17 doelstellingen van jouw gemeente liever in een compleet en diepgaand overzicht? Download dan 'Jouw LEKP-rapport'.

Ontbreken er cijfers in de resultaten of denk je dat de gegevens van de resultaten onjuist zijn? Bekijk dan eerst de publicatiekalender om te zien wanneer de resultaten geüpdatet zijn. Indien je de gegevens nog steeds onjuist acht, contacteer dan de authentieke bron voor de specifieke doelstelling in op de informatie doelstellingen.

Daarnaast kan jouw gemeente op het loket toelichtingen geven bij het LEKP-rapport, zoals commentaar over een specifieke doelstelling. Dit kan als er in het verleden beleidskeuzes zijn gemaakt, waardoor een bepaalde vooruitgang (niet) geboekt kan worden bij de doelstelling.