Om u nog beter te bedienen zijn we volop bezig met de bouw van een nieuw pactportaal.
We kregen heel wat feedback van Steden en Gemeenten over het pactportaal waar we graag mee aan de slag gaan. Zo is er de vraag naar: betere rapporteren, snellere doorstroom van sommige databronnen, makkelijker leesbare grafieken en een goeie zoekfunctie, … om er maar enkele te noemen. Het nieuwe pactportaal wordt dit najaar verwacht.
Ondertussen kan je hier nog steeds aan de slag maar het cijfermateriaal wordt niet meer aangepast of gecorrigeerd. De laatste update dateert van 31 Maart 2023.
Ben je op zoek naar het laatste cijfermateriaal? Dan verwijzen we graag naar onze publicatiekalender waar de originele databronnen vermeld staan.

Op deze pagina kan je de evolutie van alle LEKP-doelstellingen bekijken per gemeente of stad. Wil je een intergemeentelijke samenwerking bekijken? Duid dan tot 3 gemeentes of steden aan om de resultaten van hun LEKP-doelstellingen samen te tellen.

In de tijdslijnen hieronder zie je de behaalde resultaten van de aangeduide gemeentes of steden vanaf 2020 tot op het huidig verkregen jaar. Wil je meer weten over de verzameling van de data, de authentieke bron en de definitie van een specifieke LEKP-doelstelling, klik dan op de link "Meer info..." in de tijdslijn.

Heb je de resultaten van de 17 doelstellingen van jouw gemeente liever in een compleet en diepgaand overzicht? Download dan 'Jouw LEKP-rapport'.

Ontbreken er cijfers in de resultaten of denk je dat de gegevens van de resultaten onjuist zijn? Bekijk dan eerst de publicatiekalender om te zien wanneer de resultaten geüpdatet zijn. Indien je de gegevens nog steeds onjuist acht, contacteer dan de authentieke bron voor de specifieke doelstelling in op de informatie doelstellingen.

Daarnaast kan jouw gemeente op het loket toelichtingen geven bij het LEKP-rapport, zoals commentaar over een specifieke doelstelling. Dit kan als er in het verleden beleidskeuzes zijn gemaakt, waardoor een bepaalde vooruitgang (niet) geboekt kan worden bij de doelstelling.